Av Ann Merrit Rikke Nielsen, MA, projektkoordinator. Centre for Interaction Research and Communication Design, Köpenhamns universitet.
Nr. 2-2016
Av Ingrid Larsson, docent, Enheten för Klinisk nutrition och Regionalt obesitascentrum, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg. Lena Hulthén, professor, Avdelning för invärtes medicin och klinisk nutrition, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet
Nr. 1-2018
Av konsult Susie Munk Jensen, Mannov, Århus.
Nr. 1-2013
Av Agneta Kjällman, dietist, GCI Malmö AB.
Nr. 2-2006
Av Per Brændgaard Mikkelsen, fil kand i näringslära
Av Anne Raben, lektor, fil.dr, Forsk-ningsinstitut for Human Ernæring, Levnedsmiddelcentret, Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, Köpenhamn.
Nr. 1-2001
Av Ingrid Salomonsson, Scientific Adviser, Danisco Sugar.
Nr. 2-2002
Av journalist Stefan Olsson, Malmö.
Nr. 2-2003
Av Gunilla Järnblad, Lund, och Ebbe Kristensen, Aarhus
Nr. 2-2015