Av professor Hely Tuorila, sensorisk kvalitetsforskning i livsmedel, Institutionen för livsmedels- och miljövetenskaper, Helsingfors universitet, Finland.
Nr. 2-2014
Av Anne Raben, lektor, fil.dr, Forsk-ningsinstitut for Human Ernæring, Levnedsmiddelcentret, Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, Köpenhamn.
Nr. 1-2001
Av Per Brændgaard Mikkelsen, fil kand i näringslära
Martin Mejlhede Jensen, livsmedelsingenjör, fil. kand. i näringslära
Av Martin Mejlhede Jensen, livsmedelsingenjör, fil kand i näringslära.
Av Mette Peetz-Schou, Master of Science.
Nr. 3-2003
Av journalist Bodil Steen-Jørgensen
Nr. 3-2000
Av Inge Vinding, psykolog och klinisk dietist
Nr. 1-2015
Av Magne Raadal, professor, dr. odont, Odontologiske Institutet, Bergens Universitetet.
Nr. 3-2000
44
artiklar
Föregående Sida 1 av 5 Nästa