Av Ann Merrit Rikke Nielsen, MA, projektkoordinator. Centre for Interaction Research and Communication Design, Köpenhamns universitet.
Nr. 2-2016
Av professor Hely Tuorila, sensorisk kvalitetsforskning i livsmedel, Institutionen för livsmedels- och miljövetenskaper, Helsingfors universitet, Finland.
Nr. 2-2014
Av Charlotte Erlanson-Albertsson Professor i medicinsk och fysiologisk kemi, Lunds universitet, Lund
Nr. 2-2000
Av Birgitte Sloth, adjunkt, Institut for Human Ernæring, Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer och Jens Juul Holst, professor, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Biomedicinsk Institut, Københavns Universitet.
Nr. 1-2008
Martin Mejlhede Jensen, livsmedelsingenjör, fil. kand. i näringslära
Av Ingrid Larsson, docent, Enheten för Klinisk nutrition och Regionalt obesitascentrum, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg. Lena Hulthén, professor, Avdelning för invärtes medicin och klinisk nutrition, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet
Nr. 1-2018
Av Charlotte Holm, kand. mag., seniorkonsulent, Mannov, Köpenhamn.
Nr. 2-2009
Carl-Erik Flodmark Sekreterare i ECOTF (European Childhood Obesity TaskForce) och ECOG (European Childhood Obesity
Av Mette Peetz-Schou, Master of Science, Köpenhamn.
Nr. 1-2004
198
artiklar
Föregående Sida 1 av 20 Nästa