Av Ann Merrit Rikke Nielsen, MA, projektkoordinator. Centre for Interaction Research and Communication Design, Köpenhamns universitet.
Nr. 2-2016
Av Charlotte Erlanson-Albertsson Professor i medicinsk och fysiologisk kemi, Lunds universitet, Lund
Nr. 2-2000
Av Birgitte Sloth, adjunkt, Institut for Human Ernæring, Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer och Jens Juul Holst, professor, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Biomedicinsk Institut, Københavns Universitet.
Nr. 1-2008
Martin Mejlhede Jensen, livsmedelsingenjör, fil. kand. i näringslära
Av Ingrid Larsson, docent, Enheten för Klinisk nutrition och Regionalt obesitascentrum, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg. Lena Hulthén, professor, Avdelning för invärtes medicin och klinisk nutrition, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet
Nr. 1-2018
Av Charlotte Holm, kand. mag., seniorkonsulent, Mannov, Köpenhamn.
Nr. 2-2009
Av Mette Peetz-Schou, Master of Science, Köpenhamn.
Nr. 1-2004
Av Paulina Nowicka, leg. dietist, fil.mag, idrottspsykologi, doktorand. Av Paulina Nowicka, leg. dietist, fil.mag, idrottspsykologi, doktorand
Nr. 2-2007
Av Per Brændgaard Mikkelsen, fil kand i näringslära
141
artiklar
Föregående Sida 1 av 15 Nästa